In company - algemene informatie

Het Actuarieel Instituut (AI) verzorgt praktijkgerichte In company opleidingen en trainingen op maat voor uw bedrijf, waarbij deelnemers zich betrokken voelen dankzij de herkenbare werksituaties en bedrijfsvraagstukken. U heeft inzicht in de lesstof en contact met de docenten, daarnaast beperkt u met een In company opleiding of training de reistijd en reiskosten voor uw medewerkers tot een minimum. Wat u ook kiest, wij gaan graag het gesprek met u aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

In company mogelijkheden

Wij bieden verschillende vormen van In company opleidingen:

 

 

Docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn professionals die goed bekend zijn met het actuariële werkterrein en hun specialistische vakkennis en vaardigheden op effectieve wijze over weten te dragen. Bij vaardigheidstrainingen werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus, die bekend zijn met de werk- en denkwereld van actuariële professionals.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een In company opleiding van het AI, neemt u dan vrijblijvend contact op met Harmen van der Panne, Cliëntmanager opleiding & ontwikkeling, op telefoonnummer 030-6866311 of per e-mail harmen.vanderpanne@ag-ai.nl.