Leergang Risk manager Sociale zekerheid

Studielast: 9 lesdagen

Locatie: Johan de Witt huis (Utrecht)

PE-punten: aangevraagd voor 54 PE-punten

Contactpersoon: Severina Grotenhuis (030-6866313)

 

Een nieuwe leergang voor actuarieel professionals die hun kennis over Sociale Zekerheid willen opfrissen, verbreden en uitbreiden. Combineer op effectieve en doeltreffende wijze theorie en praktijk tijdens deze 9-daagse leergang!

 

Doelgroep

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor actuarieel professionals die hun kennis over Sociale Zekerheid willen opfrissen, verbreden en uitbreiden.

 

"Sociale Zekerheid is een belofte die we niet kunnen en mogen breken". (Bernie Saunders, Amerikaans politicus)

 

Inhoud

De achtergrond van Sociale Zekerheid en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied vormen de basis van de eerste bijeenkomsten. In de daarop volgende bijeenkomsten wordt de Sociale Zekerheid in de praktijk behandeld, met welke andere partijen moet u rekening houden en wat kunt u van hen leren?

 

Programma

  • Dag 1, 2 en 3: beschrijving en berekeningen Sociale Zekerheid van 0 tot nu
  • Dag 4 en 5: actualiteiten binnen de Sociale Zekerheid
  • Dag 6, 7 en 8: casemanagement binnen Sociale Zekerheid
  • Dag 9: positie van de risk manager volgens het Verbond van Verzekeraars, het UWV en de toezichthouder

 

Naast de bijeenkomsten bestaat de leergang ook voor een deel uit zelfstudie ter voorbereiding op de lessen. Elke casus wordt afgesloten met een opdracht.

 

In company

Deze leergang In company volgen? Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op met Harmen van der Panne, Cliëntmanager opleiding & ontwikkeling, op telefoonnummer 030-6866311 of per e-mail harmen.vanderpanne@ag-ai.nl.

 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Severina Grotenhuis, inhoudelijk coördinator Permanente Educatie, op telefoonnummer 030-6866311 of per e-mail severina.grotenhuis@ag-ai.nl.