In company - maatwerk

Het Actuarieel Instituut (AI) heeft veel ervaring met uiteenlopende actuariële onderwerpen en een uitgebreid netwerk van docenten op diverse aandachtsgebieden. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om voor uw organisatie een op maat gemaakt In company programma op te stellen.

 

Mocht u een actuarieel onderwerp onder de aandacht willen brengen van een specifieke doelgroep binnen in uw organisatie, dan kunnen wij aan de hand van een intakegesprek een voorstel opstellen welke inhoudelijke thema’s aan de orde moeten komen en met welke diepgang.

 

Het AI stelt op basis van de uitgangspunten een programma op met  geschikte docenten. Op basis van de inhoudelijke analyse wordt vervolgens gezamenlijk afgestemd uit hoeveel dagdelen de In company bestaat en wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een In company opleiding van het AI, neemt u dan vrijblijvend contact op met Harmen van der Panne, Cliëntmanager opleiding & ontwikkeling, op telefoonnummer 030-6866311 of per e-mail harmen.vanderpanne@ag-ai.nl.