Incompany Actuarieel Instituut, opleidingen en trainingen op maat

Wij verzorgen incompanyopleidingen en -trainingen op maat voor uw bedrijf, waarbij uw medewerkers zich betrokken voelen dankzij de herkenbare werksituaties en bedrijfsvraagstukken. Met een incompanyopleiding of -training beperkt u de reistijd en reiskosten voor uw medewerkers tot een minimum. Wat u ook kiest, wij gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Incompany mogelijkheden

Wij bieden maatwerk voor uw organisatie, specifiek ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van uw organisatie en afgestemd op uw doelgroep. U kunt vrijwel al onze trainingen en opleidingen In company volgen:

 

 

Docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn professionals die goed bekend zijn met het actuariële werkterrein en hun specialistische vakkennis en vaardigheden op effectieve wijze over weten te dragen. Bij vaardigheidstrainingen werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus, die bekend zijn met de werk- en denkwereld van actuariële professionals.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een incompanyopleiding of -training van het Actuarieel Instituut, neemt u dan vrijblijvend contact op met Karima Attrach op telefoonnummer 030-6866158 of per e-mail karima.attrach@ag-ai.nl.