In company Actuarieel Instituut, opleidingen en trainingen op maat

Wij verzorgen In company opleidingen en trainingen op maat voor uw bedrijf, waarbij uw medewerkers zich betrokken voelen dankzij de herkenbare werksituaties en bedrijfsvraagstukken. Met een In company opleiding of training beperkt u de reistijd en reiskosten voor uw medewerkers tot een minimum. Wat u ook kiest, wij gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

In company mogelijkheden

Wij bieden maatwerk voor uw organisatie, specifiek ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van uw organisatie en afgestemd op uw doelgroep. U kunt vrijwel al onze trainingen en opleidingen In company volgen:

 

 

Docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn professionals die goed bekend zijn met het actuariële werkterrein en hun specialistische vakkennis en vaardigheden op effectieve wijze over weten te dragen. Bij vaardigheidstrainingen werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus, die bekend zijn met de werk- en denkwereld van actuariële professionals.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een In company opleiding of training van het Actuarieel Instituut, neemt u dan vrijblijvend contact op met Inge Teutelink op telefoonnummer 030-6866159 of per e-mail inge.teutelink@ag-ai.nl