In company Actuarieel Instituut

Het Actuarieel Instituut (AI) verzorgt praktijkgerichte In company opleidingen en trainingen op maat voor uw bedrijf, waarbij deelnemers zich betrokken voelen dankzij de herkenbare werksituaties en bedrijfsvraagstukken. U heeft inzicht in de lesstof en contact met de docenten, daarnaast beperkt u met een In company opleiding of training de reistijd en reiskosten voor uw medewerkers tot een minimum. Wat u ook kiest, wij gaan graag het gesprek met u aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

In company mogelijkheden

Wij bieden verschillende vormen van In company opleidingen:

 

  • Reguliere opleidingen op maat;
  • Permanente Educatie voor actuariële professionals;
  • Leergangen;
  • Maatwerk voor uw organisatie specifiek ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van uw organisatie en afgestemd op uw doelgroep.

 

Het volgen van een In company-traject heeft grote voordelen:

 

  • Deelnemers hebben geen reistijd;
  • Bedrijfsspecifieke voorbeelden of situaties kunnen als input worden ingebracht;
  • Lesdagen en -tijden worden afgestemd op de wensen van de klant.

 

Maatwerk

Mocht u een actuarieel onderwerp onder de aandacht willen brengen van een specifieke doelgroep binnen in uw organisatie, dan kunnen wij aan de hand van een intakegesprek een voorstel opstellen welke inhoudelijke thema’s aan de orde moeten komen en met welke diepgang.

 

Het AI stelt op basis van de uitgangspunten een programma op met  geschikte docenten. Op basis van de inhoudelijke analyse wordt vervolgens gezamenlijk afgestemd uit hoeveel dagdelen de In company bestaat en wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld.

 

Docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn professionals die goed bekend zijn met het actuariële werkterrein en hun specialistische vakkennis en vaardigheden op effectieve wijze over weten te dragen. Bij vaardigheidstrainingen werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus, die bekend zijn met de werk- en denkwereld van actuariële professionals.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een In company opleiding van het AI, neemt u dan vrijblijvend contact op met Harmen van der Panne, Cliëntmanager opleiding & ontwikkeling, op telefoonnummer 030-6866311 of per e-mail harmen.vanderpanne@ag-ai.nl.