Permanente Educatie Actuarieel Instituut

Het Actuarieel Instituut (AI) biedt vernieuwende en onderscheidende Permanente Educatie (PE) voor actuariële en financiële professionals. Ons aanbod kenmerkt zich door een mix van actualiteit, vakinhoudelijke diepgang en actuariële technieken. Binnen de werkterreinen Pensioenen, Leven, Schade, Risicomanagement, Banking en Zorg biedt het AI een uniek opleidingsaanbod die (actuariële) professionals niet gemakkelijk ergens anders in de markt kunnen vinden.

 

Aanbod Permanente Educatie Actuarieel Instituut

In samenwerking met specialisten (een netwerk van docenten en praktijkdeskundigen) wordt bepaald welke actuele en maatschappelijke ontwikkelingen van belang zijn voor het Permanente Educatieprogramma. Door middel van enquêtes onder onze deelnemers wordt het PE-aanbod voortdurend geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Is een PE bijvoorbeeld van voldoende inhoudelijk niveau? Kan een spreker het onderwerp goed overbrengen? Of, past het onderwerp bij de huidige ontwikkelingen en welke onderwerpen moeten nog meer aan bod komen? Op deze manier werkt het AI, samen met haar deelnemers, continue aan het verhogen van de kwaliteit van de bijeenkomsten.

 

Het aanbod van Permanente Educatie kunt u vinden in de PE-agenda.  

 

 

Het AI stelt prijs op uw mening en/of inbreng. In overleg met u kan bijvoorbeeld worden bepaald of het mogelijk is om onderwerpen aan de PE-agenda toe te voegen. Neem hiervoor contact op met Severina Grotenhuis (030-6866150), Esther Duindam (030-6866159) of Nicole Kurpershoek (030-6866159).

 

Verplichting Permanente Educatie en accreditatie nascholing

Voor informatie over de PE-verplichting en het aanvragen van accreditatie kunt u terecht op de website van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. U kunt ook contact opnemen met Inge Duenk (030-6866193).