Permanente Educatie Actuarieel Instituut

 

Het Actuarieel Instituut (AI) biedt seminars, masterclasses, workshops en training aan voor actuariële en financiële professionals. Ons aanbod kenmerkt zich door een mix van actualiteit, vakinhoudelijke diepgang en actuariële technieken en wordt zorgvuldig samengesteld in samenwerking met specialisten (een netwerk van docenten en praktijkdeskundigen). Door middel van enquêtes onder onze deelnemers wordt het PE-aanbod voortdurend geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

 

Binnen de werkterreinen Pensioenen, Leven, Schade, Risicomanagement, Banking en Zorg, biedt het AI een uniek opleidingsaanbod die (actuariële) professionals niet gemakkelijk ergens anders in de markt kunnen vinden. Ons PE-aanbod kunt u vinden in de PE-agenda.

 

 

Het AI stelt uw mening en/of inbreng op prijs. In overleg met u kan bijvoorbeeld worden bepaald of het mogelijk is om onderwerpen aan de PE-agenda toe te voegen. Neem hiervoor contact op met Severina Grotenhuis (030-6866150) of Esther Duindam (030-6866159).

 

Verplichting Permanente Educatie en accreditatie nascholing

Voor informatie over de PE-verplichting en het aanvragen van accreditatie kunt u terecht op de website van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. U kunt ook contact opnemen met Inge Duenk (030-6866193).