AG Najaarcongres 2020 - Covid-19: de wereld draait door
Korte beschrijving:

Donderdag 26 november vindt het eerste online AG Najaarscongres 2020 plaats via een live verbinding vanuit theater Spant! in Bussum. Het thema van het congres is Covid-19: de wereld draait door. De virtuele ontvangst is vanaf 13.00 uur, het congres start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

 

Tijdens drie presentaties gaan de sprekers vanuit hun eigen expertise in op het thema. Allereerst geeft Robert Witteveen (Innovator, We-InvenT) de effecten van Covid-19 op de verzekeringssector weer en benadert hij de pandemie als driver voor verandering. Prof. dr. ir. Serge Hoogendoorn (Professor Smart Urban Mobility, Technische Universiteit Delft) werpt vervolgens een blik op het doormeten van effecten van coronamaatregelen op mobiliteit. Tot slot gaat prof. dr. Erik Scherder (Hoogleraar Neuropsychologie, Vrije Universiteit Amsterdam) in op hoe ons brein reageert op de crisis waarin wij nu zitten.

 

Ook dit jaar wordt tijdens het congres de Johan de Witt scriptieprijs uitgereikt voor de beste wetenschappelijke scriptie.

 

PE-punten

Het AG Najaarscongres 2020 wordt aangevraagd voor 2 PE-punten.

Agenda item:AG-bijeenkomst: AG Najaarscongres 2020