Doelgroep
Korte beschrijving:

Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie en bent benieuwd en op zoek naar de verbinding tussen wie je bent en wat je doet.

 

Doel                                

Tijdens deze Masterclass onderzoek je wat persoonlijk leiderschap voor jou inhoudt en hoe je dat persoonlijk vorm kunt geven in jouw dagelijkse werk. Je leert omstandigheden te creëren waarbinnen jouw teamleden zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook ervaar je wat het effect is van jouw stijl op de wijze waarop jij jouw mensen aanstuurt en hoe je dit kunt bijsturen.

 

Programma

Heb je een leidinggevende functie of ben je - van nature - een leider? Die vraag staat centraal bij de Masterclass Natuurlijk Leiderschap voor financials in een leidinggevende functie. Om de individuele vaardigheid en effectiviteit als leidinggevende te vergroten, is het belangrijk dat je eerst een beter zicht krijgt op jouw eigen drijfveren en persoonlijke eigenschappen die je tot een natuurlijk leider kunnen maken.

 

Op een bijzondere en inspirerende locatie wordt de verbinding gelegd tussen jouw persoonlijke eigenschappen en het effect op jouw stijl als leider. Je krijgt geen managementtheorieën voorgeschoteld, maar leert wel jouw sterke eigenschappen en authenticiteit in te zetten zodat anderen in het team zich kunnen ontwikkelen.

 

Trainer

Paul Bos, oprichter/eigenaar van BoerBos inspiratie, training en coaching, verstaat de kunst van hoe je op een natuurlijke manier (persoonlijke) groei organiseert.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie

Coronamaatregelen

Agenda item:PE-bijeenkomst: Masterclass Natuurlijk leiderschap voor financials in een leidinggevende functie