Webinar Free Capital Generation bij strategische besluitvorming verzekeraars

Datum
08-05-2020
Locatie
Webinar
Omschrijving

Tijd: 12.00 - 13.00 uur | Aangevraagd voor 1 PE-punt | Prijs Euro 89Informatie
Doelgroep

Actuariële en financiële professionals werkzaam bij een verzekeraar, bij voorkeur betrokken bij de strategievorming van het bedrijf.

 

Doel                                       

Na het volgen van dit webinar heeft u beter inzicht in de voor- en nadelen van FCG bij het besluitvormingsproces van verzekeraars.

 

Ter voorbereiding op het webinar wordt aangeraden het artikel van Jeroen Gielen en Jeroen van Wageningen te lezen.

 

Introductie onderwerp/bijeenkomst

Op basis waarvan nemen verzekeraars strategische beslissingen? Waar vroeger het boekhoudkundig resultaat (IFRS) vaak leidend was, is dat steeds vaker Free Capital Generation (FCG). Tijdens dit webinar gaat Jeroen Gielen in op hoe FCG een rol speelt bij de besluitvorming van verzekeraars en hoe verzekeraars hierover communiceren naar de verschillende stakeholders.

 

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 12.00 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 11.45 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Spreker

Het webinar wordt verzorgd door Jeroen Gielen PhD AAG, senior manager actuarial services bij KPMG Advisory.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie