Webinar Mogelijkheden en onmogelijkheden van Machine Learning

Datum
05-06-2020
Locatie
Webinar
Omschrijving

Data en tijden: 5 juni van 9.30 tot 11.30 uur en 12 juni van 9.30 tot 10.30 uur | Aangevraagd voor 3 PE-punten | Prijs Euro 235Informatie
Doelgroep

U bent werkzaam bij of voor een verzekeraar of bank en wilt meer weten over de toepassing van machine learning. Dit webinar is ook interessant als u een niet-actuariële functie heeft, maar betrokken bent bij business development of een IT-professional bent bij een verzekeraar.

 

Doel

U raakt bekend met de mogelijkheden én onmogelijkheden van machine learning (ML). Raak geïnspireerd door use-cases uit andere industrieën, die tijdens het webinar ook vertaald worden naar uw eigen werk. Het webinar wordt afgesloten met een opdracht, waar u zelfstandig aan gaat werken. U wordt uitgedaagd de nieuwe kennis en inzichten in praktijk te brengen.

 

Mogelijkheden en onmogelijkheden van machine learning

Machine learning is universeel toepasbaar, maar wordt pas succesvol als de omstandigheden gunstig zijn. Tijdens dit webinar gaat u onderzoeken of én op welke wijze ML al wordt toegepast binnen uw organisatie en/of u mogelijkheden ziet om ML te gaan gebruiken. In de terugkomsessie op 12 juni worden de resultaten van de gemaakte opdrachten uit de sessie van 5 juni met elkaar gedeeld en proberen we een rode draad te vinden in de stand van zaken en de wensen op het gebied van ML binnen de sector.

 

Inloggen voor het webinar

De webinars beginnen om 9.30 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 9.15 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Spreker

Steyn Heskes MSc., Country Lead bij ML6, Machine Learning experts en o.a. close partner van Google Cloud Platform en in België de snelst groeiende AI organisatie.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie