Webinar Pensioenakkoord voor de zomer? Echt?

Datum
19-05-2020
Locatie
Webinar
Omschrijving

Tijd: 12.00 - 13.00 uur | Aangevraagd voor 1 PE-punt | Prijs Euro 79Informatie
Doelgroep

U bent werkzaam bij een pensioenfonds of -verzekeraar, in een actuariële (advies)functie of bijvoorbeeld verantwoordelijk voor pensioencommunicatie.

 

Doel                                       

Na het volgen van dit webinar bent u up-to-date over de stand van zaken rondom het pensioenakkoord en weet u wat de impact op de MVEV-kortingen in 2020 zijn.

 

Programma

Volgens de huidige planning wordt een nadere uitwerking van

 het pensioenakkoord voor de zomer van 2020 verwacht. Het is uiteraard afwachten of deze planning daadwerkelijk wordt gehaald, maar de dalende rentes en de zakelijke waarden van begin dit jaar, houden wel de druk op de ketel voor een nieuw pensioencontract.

 

Welke elementen zijn inmiddels al bekend? En, wat betekent het pensioenakkoord voor de MVEV-kortingen? Tijdens dit webinar wordt u door drs. Agnes Joseph AAG in een uur helemaal bijgepraat en is er ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

 

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 12.00 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 11.45 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Spreker

Drs. Agnes Joseph AAG is actuaris, data scientist en ALM-adviseur bij Achmea.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie