Groei en persoonlijk leiderschap voor jonge financials

Datum
03-09-2020
Locatie
Fortboerderij Dijkzicht (Aalsmeerderbrug)
Omschrijving

Data en tijden: donderdag 3 september 2020 van 9.00 tot 12.00 uur en donderdag 17 september 2020 van 14.00 tot 17.00 uur | Aangevraagd voor 5 PE-punten | Prijs Euro 500Informatie
Doelgroep

Actuarieel professionals met maximaal 5 jaar werkervaring binnen het actuariële werkveld.

 

Intervisie over groei en persoonlijk leiderschap

Denk je weleens na over werken aan een betere work-life balance? Over hoe je minder stress krijgt van het werken onder tijdsdruk of het halen van targets? Hoe je beter focus houdt op het eigen werk, inclusief het aansturen van en verbinden met anderen in je team? Of welke vaardigheden je nodig hebt om met jouw ervaring als actuaris nog eens te switchen naar een ander werkveld?

 

Aanleiding

In het voorjaar van 2019 organiseerde het AG en het AI gezamenlijk een sessie over Persoonlijke ontwikkeling voor startende/jonge actuarissen. Wat opviel was de goede opkomst, het enthousiasme en de uitgesproken behoefte om elkaar vaker te ontmoeten en bepaalde zaken blijvend of terugkerend met elkaar te delen.

 

Vaardigheden van de 21ste Eeuw

Door steeds verdergaande technologische ontwikkelingen verandert de samenleving en moeten organisaties voortdurend mee transformeren. Deze ontwikkelingen doen ook een beroep op ons adaptief vermogen. Hoe vind je, te midden van al deze uitdagingen, de juiste balans tussen werk en privé, arbeid en zorg? En welke vaardigheden heb je nodig om in de 21e eeuw werk te kunnen doen wat bij je past en wat impact heeft?

 

Eigenwijsheid

Het programma ‘Werken aan eigen wijsheid’, is een serie van inspirerende intervisiebijeenkomsten waar stilgestaan wordt bij persoonlijke groei en leiderschap. Wat is er nodig om hoofd en hart te verbinden, waardoor er in alle hectiek en keuzestress ook rust, balans en verwondering mag zijn. Vertrouwen op je eigenwijsheid is hierbij de essentie. Wij doen dat door onze eigen ervaringen en dilemma’s met elkaar te delen, en op die manier te reflecteren op het eigen handelen. Ook met een vaste groep gelijkgestemde deelnemers voor langere tijd optrekken, is een belangrijke waarde.

 

Intervisie

We hanteren de principes van intervisie. Intervisie is een professionele uitwisseling tussen deskundigen die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. Een intervisiegroep biedt een veilige omgeving die het leervermogen stimuleert en werkt aan oplossing en ontwikkeling. Van elkaar en met elkaar leren staat centraal. Omdat er verschillende methodieken bestaan, bepalen wij in de eerste bijeenkomst welke het beste bij de groep past.

 

Kleine groep

Op de bijeenkomsten is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

 

Moderator

Paul Bos, oprichter/eigenaar van BoerBos inspiratie, training en coaching, verstaat de kunst van hoe je op een natuurlijke manier groei organiseert. Na een succesvolle carrière in de marketing en communicatie nam hij alsnog de boerderij van zijn ouders over, en begeleidt hij leiders, managers en teams uit bedrijven en organisaties. #levenlanggroeien

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie