Webinar Solvency II Review

Datum
25-05-2020
Locatie
Webinar
Omschrijving

Tijd: 9.30 tot 10.30 uur | Aangevraagd voor 1 PE-punt | Prijs Euro 89Informatie
Doelgroep

Actuarieel professionals.

 

Doel                                

Na het bijwonen van het webinar heeft u inzicht in de impact van de Solvency II reviews op specifiek Nederlandse beleggingen. Ook belichten de sprekers de aandachtpunten die bij  Aegon v.w.b. de lopende Solvency II review aan de orde zijn gekomen.

 

Programma

Het webinar start met een breder perspectief op de Solvency II 2020 review inclusief enkele politieke aspecten. Daarnaast gaan de sprekers in op de impact van de Solvency II review op typisch Nederlandse beleggingen, zoals NHG-hypotheken en gegarandeerde en onderhandse leningen. De laatste twee hebben veel aandacht gekregen in de 2018 review. Voor NHG-hypotheken volgt het sluitstuk echter in de 2020 review.

 

Sprekers

Dit webinar wordt verzorgd door David van Bragt (senior consultant Aegon Asset Management) en Edward Feitsma (senior policy advisor Corporate Center Aegon).

 

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 9.30 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 9.15 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie