Webinar Rentecurves in de Solvency II 2020-review

Datum
02-06-2020
Locatie
Webinar
Omschrijving

Tijd: 13.30 tot 15.00 uur | Aangevraagd voor 1 PE-punt | Prijs Euro 89Informatie
Doelgroep

Actuarieel professionals

 

Doel

Dit webinar veronderstelt dat deelnemers kennis hebben van de huidige Solvency II waarderingscurve. Voor deelnemers die de “Solvency II updatesessie 2020” van 3 maart 2020 hebben bijgewoond, is het mogelijk dat op onderdelen doublures optreden in het programma.

 

Rentecurves in de 2020-review

Momenteel vindt de Holistic Impact Assessment van EIOPA plaats en daarin wordt ook een nieuwe rentecurve getest. Tijdens dit webinar wordt de rentecurve onder de loep genomen en aandacht besteed aan zowel de extrapolatietechniek als de volatility adjuster. Er wordt vooral gekeken naar de technische achtergrond, maar ook de gevolgen voor beleggingsbeleid komen aan de orde.

 

Spreker

Drs. Pieter Bouwknegt AAG CERA heeft diverse Solvency II gerelateerde cursussen verzorgd voor het Actuarieel Instituut. Hij is werkzaam als hoofd balansmanagement bij Nationale Nederlanden N.V.

 

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 13.30 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 13.15 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie