Webinar Free Capital Generation bij strategische besluitvorming verzekeraars

Datum
06-04-2021
Locatie
Online
Omschrijving

Tijd: 15.00 tot 16.00 uur | Aangevraagd voor 1 PE-punt | Prijs Euro 99 | WILT U ZICH INSCHRIJVEN VOOR DIT WEBINAR? MAIL NAAR INGE.TEUTELINK@AG-AI.NLInformatie
Doelgroep

Actuariële en financiële professionals werkzaam bij een verzekeraar, bij voorkeur betrokken bij de strategievorming van het bedrijf.

 

Doel                                

Na het volgen van dit webinar heeft u beter inzicht in de voor- en nadelen van FCG bij het besluitvormingsproces van verzekeraars.

 

Ter voorbereiding op het webinar wordt aangeraden het artikel van Jeroen Gielen en Jeroen van Wageningen te lezen.

 

Introductie onderwerp/bijeenkomst

Op basis waarvan nemen verzekeraars strategische beslissingen? Waar vroeger het boekhoudkundig resultaat (IFRS) vaak leidend was, is dat steeds vaker Free Capital Generation (FCG). Tijdens dit webinar gaat Jeroen Gielen in op hoe FCG een rol speelt bij de besluitvorming van verzekeraars en hoe verzekeraars hierover communiceren naar de verschillende stakeholders.

 

Inloggen voor het webinar

De webinars beginnen om 15.00 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 14.45 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Spreker

Het webinar wordt verzorgd door Jeroen Gielen PhD AAG, director actuarial services bij KPMG Advisory.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie