Webinar Risk management - Risico identificatie

Datum
13-05-2022
Locatie
Online
Omschrijving

Tijd: 14.30 tot 16.00 uur | Aangevraagd voor 2 PE-punten | Prijs Euro 150Informatie
Doelgroep

Actuarissen die hun kennis op het gebied van operationele en business risico’s willen verdiepen.

 

Doel

In dit interactieve webinar maakt u kennis met de instrumenten die voor het beheersen van operationele en business risico’s worden ingezet.

 

Programma

Tijdens de webinars worden m.b.v. de chatfunctie onderwerpen uitgediept en vindt er discussie plaats.

 

Webinar 1. Risico identificatie 

  • Risicocategorieën
  • Risicoclassificatie
  • Risico-eigenschappen
  • Risico identificatie proces

 

U kunt ook de reeks Webinar Risk Management (5x) volgen. Neem dan deel aan de Webinar Risk Management (5x): 5 webinars voor €600,- en 10 PE-punten.

 

Docent

Dr. Gerrit Jan van den Brink RA is Chief Financial & Risk Officer der Standard Life Assurance Ltd in Frankfurt am Main en verbonden aan de universiteit van Frankfurt, de Goethe Business School, de Frankfurt School for Finance and Management en Nyenrode Business Universiteit. Hij houdt zich vooral bezig met risico’s bij banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

 

Inloggen voor het webinar

Het webinar begint om 14.30 uur. Wij verzoeken u op tijd in te loggen, dat kan al vanaf 14.15 uur. U ontvangt een dag voor het webinar uw unieke inlogcode voor het webinar-programma Zoom Pro. Met het activeren van alle veiligheidsopties in Zoom Pro is een veilige, online omgeving gecreëerd. Kijk hier wat u van ons ontvangt om Zoom Pro te gebruiken en het webinar te kunnen volgen.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie