Onderscheidend opereren op de arbeidsmarkt - Bijeenkomst 1

Datum
14-05-2019
Locatie
Johan de Witt huis (Utrecht)
Omschrijving

Tijd: 16.00 - 20.30 uur | Aangevraagd voor 4 PE-punten | Prijs: Euro 480; Indien u ook Bijeenkomst 2 op 28 mei wilt volgen (Euro 370), dan bedraagt de totale investering Euro 800.Informatie
Onderscheidend opereren op de arbeidsmarkt voor financiële professionals

Het is altijd prettig en effectief als werkgevers en zakelijke relaties u online weten te vinden. Ervoor zorgen dat uw profiel opvalt tussen die van uw concurrenten en dat u zichzelf optimaal kunt presenteren aan uw (potentiële) klant of werkgever.

 

Doelgroep

Actuarieel professional of werkzaam binnen het actuariële werkveld

 

Doel                                       

Wilt u op LinkedIn opvallen tussen de experts op uw vakgebied of overweegt u een nieuwe stap in uw carrière binnen de financiële sector? Overweegt u om als zzp-er te starten of heeft u misschien net het besluit genomen een verandering in uw carrière aan te brengen?

Na het bijwonen van de sessies is uw zichtbaarheid binnen uw organisatie - maar ook voor potentiële opdrachtgevers, klanten en andere werkgevers - toegenomen en weet u zich effectief te presenteren (personal and professional branding) tijdens bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een acquisitiegesprek.

 

Afhankelijk van uw doelstelling, volgt u één of twee bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst staat in het teken van uzelf optimaal presenteren, bijvoorbeeld online, in uw brief en curriculum vitae of als u op gesprek bent bij een nieuwe opdracht- of werkgever.

Tijdens de tweede bijeenkomst ‘Laat zien wie u bent!’, focust u op uw eigen performance, leert u efficiënt netwerken en krijgt u een training waarmee u uw personal performance verder ontwikkelt.

 

U dient zich voor beide bijeenkomsten apart in te schrijven. Meer informatie over Bijeenkomst 2>>

 

Programma 14 mei - Begin met het doel voor ogen

16.00 – 19.00 uur

Workshop door Reinier Roosen

  • Vaststellen van uw doel, de volgende stap in uw carrière
  • Het opstellen van een aantrekkelijk, aanpasbaar en compleet Curriculum vitae
  • Scholing en ontwikkeling, hoe leer je bij en word je aantrekkelijker
  • Workshop Hoe bouw je een goed profiel op LinkedIn?
  • Samenwerken en optimaal gebruik maken van de kracht van je netwerk

 

19.10-20.30 uur

Succesvol starten? Workshop door Freddie van Kesteloo

Of u nu als zelfstandige de markt op gaat of als werknemer: ondernemersvaardigheden (bijvoorbeeld planning, presentatie en zichtbaarheid) zijn essentieel vandaag de dag. En wie kan daar beter wat over vertellen dan de KvK; vanuit hun jarenlange ervaring bij het begeleiden van ondernemers en professionals bij hun volgende stap. Freddie behandelt ook een aantal praktische zaken die u tegen gaat komen wanneer u zich bij de Kamer van Koophandel inschrijft als zelfstandige en wat de Belastingdienst van u verwacht.

 

Trainers

Reinier Roosen startte in 2018, samen met twee partners, XpertDesk dat als doel heeft om professionals een stap verder te helpen qua kennis en in hun carrière.

 

Freddie Kesteloo is ondernemersadviseur bij de Kamer van Koophandel en gespecialiseerd op het gebied van het starten van een bedrijf en ZZP’ers. Hij geeft op dit gebied regelmatig presentaties en beantwoord vele vragen van (startende) ondernemers. Daarnaast maakt hij deel uit van een team dat drie keer per jaar de Startersdag organiseert.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie