Onderscheidend opereren op de arbeidsmarkt - Bijeenkomst 2

Datum
28-05-2019
Locatie
Johan de Witt huis (Utrecht)
Omschrijving

Tijd: 16.00 - 19.30 uur | Aangevraagd voor 3 PE-punten | Prijs: Euro 370; Indien u ook Bijeenkomst 1 op 14 mei wilt volgen (Euro 480), dan bedraagt de totale investering Euro 800.Informatie
Onderscheidend opereren op de arbeidsmarkt voor financiële professionals

Het is altijd prettig en effectief als werkgevers en zakelijke relaties u online weten te vinden. Ervoor zorgen dat uw profiel opvalt tussen die van uw concurrenten en dat u zichzelf optimaal kunt presenteren aan uw (potentiële) klant of werkgever.

 

Doelgroep

Actuarieel professional of werkzaam binnen het actuariële werkveld.

 

Doel                                       

Wilt u op LinkedIn opvallen tussen de experts op uw vakgebied of overweegt u een nieuwe stap in uw carrière binnen de financiële sector? Overweegt u om als zzp-er te starten of heeft u misschien net het besluit genomen een verandering in uw carrière aan te brengen?

Na het bijwonen van de sessies is uw zichtbaarheid binnen uw organisatie - maar ook voor potentiële opdrachtgevers, klanten en andere werkgevers - toegenomen en weet u zich effectief te presenteren (personal and professional branding) tijdens bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een acquisitiegesprek.

 

Afhankelijk van uw doelstelling, volgt u één of twee bijeenkomsten op 14 en 28 mei. De eerste bijeenkomst (14 mei) staat in het teken van uzelf optimaal presenteren, bijvoorbeeld online, in uw brief en curriculum vitae of als u op gesprek bent bij een nieuwe opdracht- of werkgever.

Tijdens deze tweede bijeenkomst ‘Laat zien wie u bent!’, focust u op uw eigen performance, leert u efficiënt netwerken en krijgt u een training waarmee u uw personal performance verder ontwikkelt.

 

U dient zich voor beide bijeenkomsten apart in te schrijven. Meer informatie over Bijeenkomst 1>>

 

Programma 28 mei - Laat zien wie u bent!

16.00-17.30 uur

Workshop personal branding door Bart van Beek.

Hoe maakt u van uzelf een sterk merk? Wat maakt u de ideale kandidaat of freelancer? Het belang van personal branding wordt steeds groter. Naast ‘hard skills’, zijn ‘soft skills’ over het algemeen even belangrijk. Voor verreweg de meeste functies misschien zelfs wel het belangrijkst. Wat maakt dat iemand voor u kiest en niet voor iemand anders die op papier hetzelfde kan?

 

17.50-20.00 uur

Effectief naar klant en manager door Reinier Roosen.

  • Netwerken: Hoe doe je dat eigenlijk?
  • Hoe regel je een introductie bij een potentiële opdrachtgever?
  • Hoe maak je een goede pitch bij een opdrachtgever of (nieuwe) werkgever?
  • Het schrijven van een businessplan

 

Afhankelijk van uw doelstelling, volgt u één of twee bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst staat in het teken van uzelf optimaal presenteren, bijvoorbeeld online, in uw brief en curriculum vitae of als u op gesprek bent bij een nieuwe opdracht- of werkgever.

Tijdens de tweede bijeenkomst ‘Laat zien wie u bent!’, focust u op uw eigen performance, leert u efficiënt netwerken en krijgt u een training waarmee u uw personal performance verder ontwikkelt.

 

Trainers

Reinier Roosen startte in 2018, samen met twee partners, XpertDesk dat als doel heeft om professionals een stap verder te helpen qua kennis en in hun carrière.

 

Bart van Beek, eigenaar van  Flight. Flight richt zich op het ontwikkelen van organisaties en professionals in transitie aan de gedragskant.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie