Versterk je coachkracht

Datum
21-06-2019
Locatie
Johan de Witt huis (Utrecht)
Omschrijving

Tijd: 9.00 - 17.30 uur | Aangevraagd voor 7 PE-punten | Prijs Euro 749, indien u zich inschrijft vóór 21 mei 2019 betaalt u Euro 639.Informatie
Versterk je coachkracht

Coachtraining voor de senior financial manager

 

Doelgroep

Actuarieel professionals met een leidinggevende functie en senior actuarissen die hun coachvaardigheden verder willen ontwikkelen.

 

Doelstelling/resultaat

U krijgt een coachinstrument aangereikt dat MooiWerk speciaal voor professionals met een bèta achtergrond heeft ontwikkeld. Dit model betreft de kern van coachend leidinggeven. Tijdens de training leert u het eigenaarschap van anderen te stimuleren en hun probleemoplossend vermogen te vergroten. U versterkt uw coachcompetenties en breidt uw coachinterventies uit.

 

Programma

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van ervaringen uit uw eigen praktijk. U krijgt een overzicht van de 4V-coach cirkel (Vertaal, verbind, verken en versterk) inclusief de technieken, die u per fase inzet en oefent met de toepassing ervan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

kennismaking aan de hand van eigen coach-ervaringen en -vragen;
het verschil tussen managen en coachen;
belemmerende en stimulerende overtuigingen van de coach;
niveaus van leren en communiceren;
interactieve presentatie van de 4-V-coachcirkel en toepassen van technieken uit het model;
lastige coach-situaties en de dramadriehoek.

 

Trainer

Laura Grob is docent bij het Amsterdam Center for Management Consulting (VU), is eigenaar van Mindful Matters en partner van MooiWerk, advies- en coaching bureau voor leiderschap. Laura coacht en traint managers en professionals uit verschillende sectoren. In de zomer van 2018 heeft zij een managementtraining verzorgd, die door de deelnemers als zeer goed beoordeeld is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie