Fit for the future: succesvol digitaal transformeren

Datum
12-12-2019
Locatie
Johan de Witt huis (Utrecht)
Omschrijving

Tijd: 14.30 - 19.00 uur | Aangevraagd voor 3 PE punten | Prijs Euro 425Informatie
Doelgroep

Deze training is gericht op bestuurders en managers en interessant voor iedereen die met de impact van digitale, technologische trends te maken heeft.

Vanwege het interactieve karakter van de training, is er plaats voor maximaal 15 deelnemers.

 

Doel van de training

Het doel van deze training is beter te begrijpen wat (digitale) transformatie is en wat de relevante ontwikkelingen zijn die daar aan bijdragen. Tijdens de training leert u van organisaties die succesvol innoveren en transformeren, worden de belangrijkste elementen geanalyseerd en krijgt u antwoord op vragen als:

  • Hoe maakt u uw organisatie succesvol op de lange termijn?
  • Wat kunt u doen om minder geleefd te worden door de waan van de dag?
  • Hoe overwint u de angst voor vernieuwing en omarmt u onzekerheid?
  • Hoe verhoogt u het vermogen van de organisatie om te innoveren en toonaangevend te zijn?
  • Welke kennis en vaardigheden heeft u nodig om relevant te zijn – nu en in de toekomst

 

Digitale transformatie gaat voornamelijk over mensen

In een fundamenteel veranderende wereld is het 

vermogen  je als organisatie snel aan te passen cruciaal om te overleven en vooruit te komen. Levenscycli van producten worden korter, digitale technologie is overal aanwezig, concurrentie komt uit onverwachtse hoeken en van oudsher gescheiden domeinen komen samen. Dit is één van de belangrijkste redenen voor organisaties om intensief bezig te zijn met innovatie en transformatie van hun bestaande business en operating modellen.

 

Programma

 

14.00 – 14.30 uur

 

Ontvangst met koffie en thee

 

 

14.30

 

Innovatie paradigma’s en principes van “nieuwe organisaties” Overzicht van belangrijkste technologische trends die de financiële sector en de actuariële functie raken.

 

 

15.45

 

Pauze

 

 

16.00

 

Vervolg programma

 

 

17.15

 

Pauze met soep en broodjes

 

 

17.35

 

Fit for the Future

 

U gaat met elkaar aan de slag met de bouwstenen voor een succesvolle transformatie en staat stil bij:

                             

  1. Leiderschap                      

 Stimuleren visie, kernwaarden en besluitvormingswijze het juiste gedrag en brengt dat het beste in onze mensen naar boven?

 

  1. Mensen 

Heeft u de juiste mensen met de juiste intrinsieke motivatie, kennis en vaardigheden – met tastbare impact nu en in de toekomst?

 

  1. Nieuwe manieren van werken 

Stelt de manier waarop u (nu) werkt u in staat incrementele en disruptieve innovaties te identificeren en te realiseren?

 

 

19.00 uur

 

 

Wat zijn de take aways van vandaag?

       

Docenten

Alex Dowdalls is oprichter en partner bij AXVECO BV, dat organisaties helpt hun businessmodel te vernieuwen door inzet van digitale technologieën. Hij werkt met financiële, industriële en overheidsinstellingen met thema’s zoals het data gedreven cq platform businessmodel, blockchain en slimme contracten, kunstmatige intelligentie en de inbedding van governance, risk en compliance. Naast zijn consultancy werkzaamheden is Alex een bekende platform spreker, doceert hij op Nyenrode University, NCOI en andere opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

 

Ingrid Veling-de Block is oprichter van Ignite coaching & consultancy. Zij gebruikt haar ervaring als HR Directeur, Directeur Talent Management en Directeur Management Development in het internationale bedrijfleven voor het implementeren van oplossingen voor haar klanten. Ingrid adviseert organisaties op cultuurverandering, diversiteit, inclusion en leiderschapsontwikkeling. Naast adviseur is zij executive coach, trainer (leiderschapsprogramma’s) en spreker. Zij is co-founder van Stichting Polaris, een stichting die vrouwen helpt om op posities met impact te komen. Hierin managed zij een successvol cross organisatie en cross culture mentor programma.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie