Fit for the future: succesvol digitaal transformeren

Datum
12-12-2019
Locatie
Johan de Witt huis (Utrecht)
Omschrijving

Tijd: 14.30 - 19.00 uur | Aangevraagd voor 3 PE punten | Prijs Euro 425Informatie
Doelgroep

Deze training is gericht op bestuurders en managers en interessant voor iedereen die met de impact van digitale, technologische trends te maken heeft.

Vanwege het interactieve karakter van de training, is er plaats voor maximaal 15 deelnemers.

 

 

Doel van de training

Het doel van deze training is beter te begrijpen wat (digitale) transformatie is en wat de relevante ontwikkelingen zijn die daar aan bijdragen. Tijdens de training leert u van organisaties die succesvol innoveren en transformeren, worden de belangrijkste elementen geanalyseerd en krijgt u antwoord op vragen als:

  • Hoe maakt u uw organisatie succesvol op de lange termijn?
  • Wat kunt u doen om minder geleefd te worden door de waan van de dag?
  • Hoe overwint u de angst voor vernieuwing en omarmt u onzekerheid?
  • Hoe verhoogt u het vermogen van de organisatie om te innoveren en toonaangevend te zijn?
  • Welke kennis en vaardigheden heeft u nodig om relevant te zijn – nu en in de toekomst

 

Digitale transformatie gaat voornamelijk over mensen

In een fundamenteel veranderende wereld is het vermogen  je als organisatie snel aan te passen cruciaal om te overleven en vooruit te komen. Levenscycli van producten worden korter, digitale technologie is overal aanwezig, concurrentie komt uit onverwachtse hoeken en van oudsher gescheiden domeinen komen samen. Dit is één van de belangrijkste redenen voor organisaties om intensief bezig te zijn met innovatie en transformatie van hun bestaande business en operating modellen.

 

 

Programma

14.00 – 14.30 uur   Ontvangst met koffie en thee

14.30 uur               Innovatie paradigma’s en principes van “nieuwe organisaties” Overzicht van                                       belangrijkste technologische trends die de financiële sector en de                                                       actuariële functie raken.

15.45 uur               Pauze met koffie en thee

16.00 uur               Vervolg programma

17.15 uur               Pauze met lichte warme maaltijd

17.45 uur               Fit for the Future.

 

U gaat met elkaar aan de slag met de bouwstenen voor een succesvolle transformatie en staat stil bij:

                             

  1. Leiderschap                      

     Stimuleren visie, kernwaarden en besluitvormingswijze het juiste gedrag en brengt dat het                   beste in onze mensen naar boven?

  1. Mensen 

     Heeft u de juiste mensen met de juiste intrinsieke motivatie, kennis en vaardigheden – met                 tastbare impact nu en in de toekomst?

  1. Nieuwe manieren van werken 

      Stelt de manier waarop u (nu) werkt u in staat incrementele en disruptieve innovaties te                      identificeren en te realiseren?

 

19.00 uur               Wat zijn de take aways van vandaag?

 

Docenten

Arjan Udding MSc. RC heeft 20 jaar ervaring als management consultant met een grote focus op de financiële sector. Gedurende deze periode heeft hij zijn klanten intensief geholpen bij grote en kleine transformaties met het oog op kostenreductie, performance verbetering of voldoen aan wet- en regelgeving.

 

Mr. Anna Negenborn heeft een trackrecord in het geven van leiding aan en coachen van verschillende teams, van actuarissen tot software developers in de finance sector. Ze heeft ervaring met het implementeren van nieuwe manieren van werken en het opzetten en uitrollen van een (agile) transitie.

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie