Kring Internationaal - Brexit

 

 

Toelichting:

Kringen van het AG organiseren netwerkontmoetingen met als doel de ontwikkeling van de actuariële beroepsuitoefening op deelterreinen te bevorderen. Een kringbijeenkomst is gratis voor leden en introducees en wordt aangevraagd voor minimaal 1 PE-punt.

Soort:
  AG-bijeenkomst
Locatie:Hotel Mijdrecht Marickenland (Mijdrecht)
Startdatum: 6 oktober 2020  Aan Outlook toevoegen
Factsheet: 
URL: 


Agenda documenten
Filter: 

Er is 1 agenda document gevonden.

Kring Internationaal - Brexit

Thomas Drost (belastingadviseur Specialist DRV Accountants & Adviseurs) en Alan Rae (consulting actuary en Non-Executive Director) schetsen verschillende scenario’s met betrekking tot Brexit en geven waar mogelijk oplossingsrichtingen. Daarnaast komen de mogelijke gevolgen voor bedrijven, verzekeraars, pensioenfondsen en individuen bij een no-deal Brexit aan bod.

 

Programma

15.30 - 16.00 uur Ontvangst
16.00 - 18.00 uur Presentaties van Alan Rae en Thomas Drost
18.00 – 19.00 uur Borrel

 

De bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 25 personen (fysiek) vanwege de geldende RIVM-richtlijnen. Krijgt u bij het inschrijven de melding dat de bijeenkomst inmiddels volgeboekt is, maar wilt u toch aanwezig zijn? Dan kunt u een e-mail sturen naar Pascale Mandjes-Heese en kunt u online deelnemen via MS Teams. Na inschrijving ontvangt u uiterlijk 1 dag voor aanvang van de bijeenkomst meer informatie over deelname aan de online sessie.Agenda item: Kring Internationaal - Brexit
details


Er is 1 agenda document gevonden.