Webinar Ethiek: Moderne technieken voor transparantie en eerlijkheid van Machine Learning modellen
Toelichting:

Tijd: 15.00 - 17.00 uur | Aangevraagd voor 2 PE-punten Ethiek | Euro 199

Soort:
  PE-bijeenkomst
Locatie:Online
Startdatum: 7 november 2022  Aan Outlook toevoegen
Factsheet: 
URL: 


Agenda documenten
Filter: 

Er is 1 agenda document gevonden.

Doelgroep

Actuariële professionals, data scientists en modelontwikkelaars, die zowel binnen als buiten de financiële dienstverlening werkzaam zijn.

 

Doel                                       

Tijdens dit webinar worden een aantal hands-on technieken besproken die gebruikt worden voor het kunnen analyseren van Machine Learning modellen met betrekking tot transparantie en eerlijkheid. Het doel is dat u deze technieken in de praktijk kunt toepassen en dat u een goed beeld krijgt van waar het onderzoeksveld naar toe beweegt.

 

Programma

Tijdens het eerste deel van de webinar de sessie staat het gaat we in op het kunnen verklaren van Machine Learning modellen centraal. Thema’s die aan de orde komen zijn lokaal versus globaal en model-specifiek versus model-agnostisch. In het tweede deel wordt ingezoomd op het thema van eerlijkheid, waarbij thema’s als eerlijkheid en het beperken van bias worden besproken.

 

Spreker

Dr. Max Knobbout is Lead Data Scientist bij Just Eat Takeaway.com en PhD Artificial Intelligence (Universiteit Utrecht). Meer informatie over de spreker: https://www.linkedin.com/in/max-knobbout-670354101/.

https://www.ag-ai.nl/view/50866-DA-29-5-art-Knobbout.pdf

 

Algemene informatie

Inschrijfprocedure

Accreditatie

Annuleren

Facturatie

CoronamaatregelenAgenda item: Webinar Ethiek: Moderne technieken voor transparantie en eerlijkheid van Machine Learning modellen
details


Er is 1 agenda document gevonden.