Nieuwsberichten
Filter: 
Sortering: 

Er zijn 36 nieuwsberichten gevonden. Spring direct naar pagina 1 | 2 | 3 | 4

26 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): colleges, lessen en PE-bijeenkomsten van het AI

Het Actuarieel Intituut (AI) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (maandag 23 maart 2020), besloten alle colleges en lessen tot maandag 1 juni 2020 alleen online aan te bieden. De geplande examens gaan door en worden omgezet naar examens die de student thuis kan maken. Nadere berichtgeving hierover volgt via de opleidingscoördinator.

 

Alle fysieke bijeenkomsten in het kader van Permanente Educatie (PE) tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Om u toch de gelegenheid te bieden de komende weken PE-punten te halen, bieden wij vanaf eind maart verschillende webinars aan. Kijk hiervoor in onze online agenda en houd onze berichtgeving goed in de gaten.

 

Het AI volgt ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de aanwijzingen van de overheid en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u deze richten aan jacqueline.vanhoven@ag-ai.nl (opleidingen) of inge.teutelink@ag-ai.nl (PE-bijeenkomsten).

details

26 maart 2020
Het bestuur van Kring Pensioenen is op zoek naar versterking!

Al bijna vijf jaar is Kring Pensioenen actief binnen het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG). Tijdens deze periode heeft het bestuur van de kring negen bijeenkomsten georganiseerd voor haar leden en andere geïnteresseerden. In dezelfde periode is het ledenbestand gegroeid van 90 naar 260 leden.

 

De kring organiseert tweemaal per jaar een netwerkbijeenkomst met onderwerpen binnen het pensioenthema, maar niet perse altijd actuarieel. De focus kan ook liggen op een onderdeel van het pensioenwerk, of regelgeving, of een onderwerp kan juist vanuit een heel ander perspectief worden belicht. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve beleggingen of lage rente.

 

Het Kringbestuur, op dit moment bestaande uit Pascal Scheenstra (voorzitter), Frans Claes, Victor Vincent, Eko Loijenga en Hans Postmus, bedenkt gezamenlijk de onderwerpen, legt contact met sprekers en overlegt met hen over de inhoud. Het bureau AG verzorgt de logistieke ondersteuning. Gezien onze huidige samenstelling, zijn wij op zoek naar een bestuurslid uit de wereld van pensioenuitvoering of -verzekering of vermogensbeheer. Lijkt het u interessant om het bestuur te komen versterken en mee te helpen het programma van de bijeenkomsten vorm te geven? Meld u dan aan!

 

Stuur uw reactie naar Inge Duenk (inge.duenk@ag-ai.nl). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Scheenstra (06–22241992) of Inge Duenk (030-6866193).

details

26 maart 2020
Lees de blog van Antoon Pelsser

Lees iedere week een blog op de website van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Vakspecialisten delen hun visie over een voor hen relevant thema. Deze keer de visie van Antoon Pelsser. Lees verder>>

 

 

details

24 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): bijeenkomsten AG geannuleerd

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (maandag 23 maart 2020), besloten al haar bijeenkomsten voor dit verenigingsjaar te annuleren. Dit betekent dat geplande Kringbijeenkomsten en ook het AG Jaarcongres worden verplaatst naar een ander moment in het verenigingsjaar 2020-2021.

 

Het AG volgt, ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de aanwijzingen van de overheid en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u deze richten aan info@ag-ai.nl.

details

20 maart 2020
Lees de blog van Joke Verbaan

Lees iedere week een blog op de website van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Vakspecialisten delen hun visie over een voor hen relevant thema. Deze keer de visie van Joke Verbaan. Lees verder>>

 

details

17 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): colleges, lessen en PE-bijeenkomsten van het AI

Het Actuarieel Intituut (AI) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (zondag 15 maart 2020), besloten alle colleges en lessen tot en met in elk geval maandag 6 april 2020 alleen online aan te bieden. 

 

De fysieke bijeenkomsten in het kader van Permanente Educatie (PE) worden tot en met in elk geval maandag 6 april 2020 geannuleerd. Op dit moment wordt bekeken of de betreffende bijeenkomsten later in het jaar of op een andere (digitale) wijze kunnen worden aangeboden. Om u gelegenheid te bieden de komende weken PE-punten te halen, bieden wij vanaf eind maart verschillende webinars aan.

 

Het AI volgt ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de aanwijzingen van de overheid en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u deze richten aan jacqueline.vanhoven@ag-ai.nl (lees en colleges) of inge.teutelink@ag-ai.nl (PE-bijeenkomsten).

 

 

details

17 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): bijeenkomsten AG tot en met 6 april 2020

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (zondag 15 maart 2020), besloten alle bijeenkomsten van de vereniging tot en met in elk geval 6 april 2020 uit te stellen.

 

Het AG volgt, ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de aanwijzingen van de overheid en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Op dit moment wordt gekeken of de betreffende bijeenkomsten kunnen worden verzet naar later in het verenigingsjaar.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u deze richten aan info@ag-ai.nl.

details

13 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): colleges, examens en PE-bijeenkomsten van het AI

Het Actuarieel Intituut (AI) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (donderdag 12 maart 2020), besloten alle colleges tot in elk geval 31 maart 2020 digitaal aan te bieden. De aanstaande examens vinden doorgang op de al vastgestelde examendata. Alle studenten worden persoonlijk via e-mail geïnformeerd.

 

Heeft u zich al ingeschreven voor een PE-bijeenkomst, dan wordt u via e-mail nader geïnformeerd.

 

Het AI volgt, ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging? Blijf dan thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere personen.

 

Kijk voor de actuele informatie over het Coronavirus op de website van het RIVM.

details

13 maart 2020
Coronavirus (COVID-19): bijeenkomsten AG tot en met 31 maart 2020 verzet

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (donderdag 12 maart 2020), besloten alle bijeenkomsten van de vereniging tot en met 31 maart 2020 te verzetten. Heeft u zich al ingeschreven voor een AG-bijeenkomst, dan wordt u via e-mail nader geïnformeerd.

 

Het AG volgt, ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging? Blijf dan thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere personen.

 

Kijk voor actuele informatie over het Coronavirus op de website van het RIVM.

detailsEr zijn 36 nieuwsberichten gevonden. Spring direct naar pagina 1 | 2 | 3 | 4