Coronavirus (COVID-19): colleges, lessen en PE-bijeenkomsten van het AI

26 maart 2020

Het Actuarieel Intituut (AI) heeft, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet (maandag 23 maart 2020), besloten alle colleges en lessen tot maandag 1 juni 2020 alleen online aan te bieden. De geplande examens gaan door en worden omgezet naar examens die de student thuis kan maken. Nadere berichtgeving hierover volgt via de opleidingscoördinator.

 

Alle fysieke bijeenkomsten in het kader van Permanente Educatie (PE) tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Om u toch de gelegenheid te bieden de komende weken PE-punten te halen, bieden wij vanaf eind maart verschillende webinars aan. Kijk hiervoor in onze online agenda en houd onze berichtgeving goed in de gaten.

 

Het AI volgt ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19), de aanwijzingen van de overheid en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u deze richten aan jacqueline.vanhoven@ag-ai.nl (opleidingen) of inge.teutelink@ag-ai.nl (PE-bijeenkomsten).