Deelnemen aan de Johan de Witt prijs

Deelnemers

Leden van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG), geaffilieerden van het AG, studenten aan het Actuarieel Instituut, studenten Bachelor of Science of Master of Science in Actuariële Wetenschappen of aanpalende disciplines, studenten HBO en niet leden werkzaam in het actuariële werkveld (waaronder onder andere stakeholders).

 

De Johan de Witt scriptieprijs

Voor de Johan de Witt scriptieprijs komen in aanmerking wetenschappelijke scripties, geschreven en gepubliceerd in de periode 1 september van een jaar tot met de deadline van het daaropvolgende jaar.

 

Deadline

Voor de Johan de Witt scriptieprijs 2018 dient de scriptie ingeleverd te worden voor of op maandag 10 september 2018, inclusief:

 

  • een samenvatting van 2 pagina’s A4
  • een kort CV
  • een beoordeling van de scriptiebegeleider(s)

 

Bovenstaand dient per e-mail gestuurd te worden aan johandewittprijs@ag-ai.nl o.v.v. “inzending Johan de Witt prijs”.

 

Prijs

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) stelt één prijs, ter waarde van € 5.000, beschikbaar voor de beste wetenschappelijke scriptie. Naast dit geldbedrag ontvangt de winnaar ook een beeldje van Johan de Witt en een juryrapport. Bovendien presenteert de winnaar zijn scriptie tijdens het AG Najaarscongres dat ieder jaar in november wordt georganiseerd en waar zo’n 350 gasten aan deelnemen.

 

De Johan de Witt publicatieprijs

De Johan de Witt publicatieprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de auteur (zijnde geen journalist, redactielid of medewerker van het magazine De Actuaris) van het beste artikel dat gepubliceerd is in het magazine De Actuaris in de periode van één jaargang.

 

Prijs

Voor het beste artikel dat gepubliceerd is het magazine De Actuaris, in de jaargang voorafgaand aan de prijsuitreiking, stelt het AG één prijs beschikbaar ter waarde van € 2.500. De winnaar krijgt de prijs uitgereikt tijdens het AG Najaarscongres.