Routebeschrijving

Houdt u er rekening mee dat ons adres mogelijk niet is opgenomen in uw navigatiesysteem. Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem, dan dient u Groenewoudsedijk 60 als adres in te voeren.

 

Bezoekadres:

Johan de Witt huis
Businesspark Papendorp
Groenewoudsedijk 80
3528 BK Utrecht

030-6866150

 

Openbaar vervoer

U bereikt ons vanaf station Utrecht Centraal met de volgende buslijnen:

 

  • buslijn 24 (richting De Meern)
  • buslijn 29 (richting Papendorp Zuid)
  • buslijn 102 (richting Woerden)
  • buslijn 103 (richting Woerden)
  • buslijn 107 (richting Gouda)
  • buslijn 195 (richting Rotterdam Capelsebrug)

 

U stapt uit op halte P&R en steekt over naar links, langs de sportvelden. U volgt het voetpad tot de Groenewoudsedijk (tweede straat links). Hier slaat u linksaf en dan ziet u recht voor u het Johan de Witt huis (Groenewoudsedijk 80). Plan uw route met www.ov9292.nl.

 

Auto vanuit Amsterdam (A2)

Bij knooppunt de Amstel volgt u de borden A2, E35 richting Maastricht/Utrecht. Bij Maarssen (afrit 6) voorsorteren op de parallelrijbaan. U rijdt door de Leidsche Rijntunnel en neemt afrit 8 Papendorp/Centrum/Langerak. Aan het einde van de afrit rechtsaf richting De Meern. Bij het eerste stoplicht linksaf, de weg blijven volgen en bij het volgende stoplicht rechtsaf (Orteliuslaan). Aan het einde van de Orteliuslaan volgt u de weg richting de Mercatorlaan. Na de haakse bocht naar links meteen rechts de smalle Groenewoudsedijk inrijden. Na 50 meter vindt u het Johan de Witt huis aan uw rechterhand (Groenewoudsedijk 80).

 

Auto vanuit Arnhem (A12)/Den Haag/Rotterdam (A12)

Bij knooppunt Oudenrijn volgt u de borden Ring Utrecht (Zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Aan het einde van de afrit linksaf (Papendorpseweg). Aan uw rechterzijde passeert u de zwarte gebouwen van WTC Papendorp. Volg de borden P+R (voor de stoplichten rechts en vervolgens weer rechts). Na de haakse bocht naar links meteen rechts de smalle Groenewoudsedijk inrijden. Na 50 meter vindt u het Johan de Witt huis aan uw rechterhand (Groenewoudsedijk 80).

 

Parkeren

Gezien de zeer strenge parkeercontroles op het bedrijventerrein Papendorp, adviseren wij u dringend uitsluitend te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

 

Het Johan de Witt huis heeft beperkte parkeermogelijkheid. U kunt eveneens vrij parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Papendorp (Tirionlaan 3). Bij het verlaten van het parkeerterrein slaat u linksaf de Mercatorlaan in en loopt u in circa 5 minuten naar Groenewoudsedijk 80.

 

Tenslotte kunt u parkeren bij de nieuwe P+R Papendorp (€ 6 per dag*). U volgt hiervoor de bewegwijzering naar P+R Papendorp. Bij het verlaten van het parkeerterrein slaat u rechtsaf de Mercatorlaan in en loopt in in circa 10 minuten naar Groenewoudsedijk 80.

 

*Kijk voor meer informatie en actuele tarieven op de website van P+R Papendorp.