Kring van Gepensioneerde Actuarissen (KvGA)

De Kring van Gepensioneerde Actuarissen (KvGA) is de kring van ge(pre)pensioneerde leden AG en ge(pre)pensioneerde geaffilieerden. Tweemaal per jaar wordt in het Johan de Witt Huis te Utrecht een bijeenkomst georganiseerd waarvoor sprekers worden uitgenodigd die een update geven over actuele ontwikkelingen in het actuariaat. Zo blijven de leden up-to-date, terwijl de contacten met oud-collega’s weer worden aangehaald.

 

Het lidmaatschap is gratis voor leden van het AG. Ook geïnteresseerden, die geen lid zijn van het AG, zijn welkom bij de bijeenkomsten van de kringen.

 

Bestuur

J.A. de Jongh AAG (Hans), voorzitter

A.M.J. de Bekker AAG (Anton)

A.S. Jansen AAG (Arjaan)

 

Activiteiten

Bijeenkomst Levenstestament (20 december 2018)

Donderdag 20 december 2018 hield de Kring van Gepensioneerde Actuarissen haar tweede bijeenkomst van 2018. Er stond dit keer geen actuarieel onderwerp op de agenda, hoewel het toenemende belang van het onderwerp mede wordt ingegeven door de steeds toenemende levensverwachting zonder garantie van behoud van de kwaliteit van het leven.

 

Oud-notaris mr. Jan de Bruin verzorgde een presentatie over het belang van een Levenstestament, waarbij aan het eind de Checklist Levenstestament van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) werd uitgereikt. Het onderwerp is overigens niet alleen voor gepensioneerden interessant, maar voor alle leden van het AG. Meer informatie is te vinden op de website van de KNB.

 

 

 

 

 

Aanvullende informatie

Aantal leden: 65

Contact bureau AG: Esther Oostveen (030-6866192)

 

Aanmelden

Wilt u meer informatie of zich direct aanmelden als lid van de Kring van Gepensioneerde Actuarissen? Dan kunt u dit als AG-lid aangeven in uw online profiel op het ledendeel van de website. Geen lid van het AG? Stuur dan een e-mail naar Esther Oostveen.