Deelnemen aan de Johan de Witt prijs

De Johan de Witt scriptieprijs

Voor de Johan de Witt scriptieprijs komen in aanmerking wetenschappelijke scripties, geschreven en gepubliceerd in de periode 1 september van een jaar tot met de deadline van het daaropvolgende jaar.

 

Prijs

Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) stelt één prijs, ter waarde van € 5.000, beschikbaar voor de beste wetenschappelijke scriptie. Naast dit geldbedrag ontvangt de winnaar een beeldje van Johan de Witt en een juryrapport. Bovendien presenteert de winnaar zijn scriptie tijdens het AG Najaarscongres, dat in principe ieder jaar in november wordt georganiseerd.

 

Deelnemers

Studenten aan het Actuarieel Instituut, studenten Bachelor of Science of Master of Science in Actuariële Wetenschappen of aanpalende disciplines en studenten HBO. 

 

Deadline

Voor de Johan de Witt scriptieprijs 2022 dient de scriptie ingeleverd te worden voor maandag 3 oktober 2022, inclusief, inclusief:

 

  • een korte samenvatting;
  • een kort CV;
  • een beoordeling van de scriptiebegeleider(s) wordt op prijs gesteld.

 

Bovenstaand dient per e-mail gestuurd te worden aan johandewittprijs@ag-ai.nl o.v.v. “inzending Johan de Witt prijs”. Ga voor meer informatie naar het deelnemersreglement (zie Downloads).