Accreditatie Permanente Educatie

De PE-bijeenkomsten van het Actuarieel Instituut (AI) worden ter accreditatie aangeboden aan de Commissie Accreditatie Permanente Educatie (CAPE) van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG). Deze commissie beoordeelt de PE-bijeenkomsten en bepaalt het aantal toegekende PE-punten.

 

Bij alle PE bijeenkomsten georganiseerd door het AI staat vermeld:

 

  • Voor hoeveel PE punten de bijeenkomst is geaccrediteerd; in het geval dat de PE punten al daadwerkelijk toegekend zijn door CAPE.
  • Voor hoeveel PE-punten de bijeenkomst is aangevraagd; in het geval de PE-punten nog goedgekeurd en toegekend moeten worden door CAPE.

 

In het laatste geval kan het voorkomen dat het aantal daadwerkelijk toegekende PE-punten afwijkt ten opzichte van het aantal aangevraagde PE-punten zoals vermeld in de aankondiging van de PE-bijeenkomst.

 

Voor vragen over de PE-verplichting, PE-online, uw PE-dossier of de accreditatie kunt u contact opnemen met Inge Duenk (030-6866193).

 

Tekenen voor aanwezigheid bij een PE-bijeenkomst

Het is van belang dat u ervoor zorgt dat u voorafgaand, tijdens of na de PE-bijeenkomst de presentielijst ondertekent bij de inschrijfbalie of in de zaal. Op basis van de presentielijst worden de PE-punten bijgeschreven in uw dossier.