Accreditatie nascholing aanvragen

Opleidingsinstellingen en organisaties die PE-bijeenkomsten organiseren voor actuarissen en actuarieel analisten kunnen bij het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) autorisatie aanvragen om hun cursussen te laten accrediteren.

 

PE-online

Het AG werkt met de applicatie PE-online om de PE-activiteiten van haar leden te registreren. Opleiders kunnen via PE-online cursussen aanbieden voor accreditatie.

 

Bent u PE-opleider? Dan kunt u hier direct inloggen in uw account voor PE-online.

 

Autorisatie aanvragen

Om als opleider cursussen te kunnen aanbieden voor accreditatie bij het AG moet u eerst autorisatie aanvragen, waarna u een account ontvangt waarmee u toegang krijgt tot PE-online. In de Handleiding PE-online voor aanbieders van onderwijs kunt u lezen hoe u autorisatie aanvraagt.

 

Accreditatieproces

  • Via PE-online biedt u een cursus aan ter accreditatie bij het AG;

  • Het AG beoordeelt de cursus op de vereisten gesteld in het PE-reglement;

  • Het AG accrediteert de cursus;

  • De opleider houdt een getekende presentielijst bij van deelnemers en voert deze na afloop en als de bijeenkomst is geaccrediteerd in;

  • Als u een commerciële opleider bent, dan brengt het AG kosten in rekening waarvoor u na accreditatie een factuur ontvangt.

 

Meer informatie

Voor vragen over het niveau en de inhoud van opleidingen voor actuaris en actuarieel analist kunt u de documenten in de kolom Downloads raadplegen of contact opnemen met Inge Duenk (030-6866193).