Accreditatie nascholing aanvragen

Opleidingsinstellingen en organisaties die PE-bijeenkomsten organiseren voor actuarissen en actuarieel analisten kunnen bij het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) autorisatie aanvragen om hun cursussen te laten accrediteren.

 

PE-online

Het AG werkt met de applicatie PE-online om de PE-activiteiten van haar leden te registreren. Opleiders kunnen via PE-online cursussen aanbieden voor accreditatie.

 

Bent u PE-opleider? Dan kunt u hier direct inloggen in uw account voor PE-online.

 

Autorisatie aanvragen

Om als opleider cursussen te kunnen aanbieden voor accreditatie bij het AG moet u eerst autorisatie aanvragen, waarna u een account ontvangt waarmee u toegang krijgt tot PE-online. In de Handleiding PE-online voor aanbieders van onderwijs kunt u lezen hoe u autorisatie aanvraagt.

 

Accreditatieproces

  • Via PE-online biedt u een cursus aan ter accreditatie bij het AG;

  • Het AG beoordeelt de cursus op de vereisten gesteld in het PE-reglement;

  • Het AG accrediteert de cursus;

  • De opleider houdt een getekende presentielijst bij van deelnemers en voert deze na afloop en als de bijeenkomst is geaccrediteerd in.

 

Meer informatie

Voor vragen over het niveau en de inhoud van opleidingen voor actuaris en actuarieel analist kunt u de documenten in de kolom Downloads raadplegen of contact opnemen met Inge Duenk (030-6866193).